وی در گفتگو با مهر ابراز داشت که : هنگام ثبت این اختراع یعنی سال ۸۲ امکان ثبت آن در ایران نبود و من با صرف هزینه زیاد به استرالیا رفتم و این اختراع را ثبت کردم که بلافاصله از سوی دانشگاههای آن جا به عنوان شهروند علمی همراه تمام اعضای خانواده ام اقامت گرفتم.
ابراهیمی با اشاره به مشکلات خانوادگی که موجب بازگشت وی به کشور از استرالیا شد گفت: مدتی در این کشور تحصیل کردم ولی به دلیل مشکلات خانوادگی که برایم به وجود آمد مجبور به بازگشت شدیم و من این برنامه را در ایران دنبال کردم.
وی در مورد تکنیک آموزشی خود اظهار داشت:
برگشت به ایران باعث شد موقعیتی برای کار روی این تکنیک پیدا کنم و آن را گسترش دهم. چون هماهنگی بین بخشهای دولتی وجود نداشت و ما هم سرمایه کمی داشتیم این کار را به صورت خصوصی ادامه دادیم و تعاونی آموزشی را با نام بینا متد ثبت کردیم. تا کنون حدود هزار و ۵۰۰ نفر از افراد خانه دار تا افراد سطوح بالای سیاسی کشور با این شیوه زبان انگلیسی یاد گرفته اند. این روش برای آموزش تمام زبانهای زنده دنیا قابل استفاده است. یکی از بزرگترین محاسن این روش این است که مدرس به زبان یادگیرنده صحبت می کند ولی چگونگی صبحت به زبان مقصد را آموزش می دهد. در این تکنیک بعد از چهار جلسه فرد شروع به صحبت به زبان مقصد می کند ولی مدرس همچنان به زبان مبدا حرف می زند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب،نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا بهره گيريم.
نظر شماقابل روئیت برای عموم خواهدبود .